Sezgin AKGÜN - Okul Müdürü

28.02.1973 tarihinde Erzurum´un Olur ilçesinede doğmuştur. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden 1996 yılında mezun olmuş. Aynı yıl Muş Malazgirt Kılıççı Köyü İlkokulu´na  öğretmen olarak atanmıştır. Daha sonra sırasıyla Malazgirt Alpaslan Ortaokulu , Kırşehir Mucur İmam Hatip Lisesi, Mucur Atatürk İlköğretm Okulu, Kırşehir Mehmet Akif Ersoy Lisesi´nde öğretmen olarak çalışmıştır. 1998 yılında Mehmet Akif Ersoy Lisesinde müdür yardımcılığı ,2012 yılında Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Başyardımcılığı ,2012-2017 yıllrı arasında Kırşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu. 12.09.2017 tarihinde  okulumuza müdür olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.